Здрастуйте шановні вінничани!

Допоможіть знайти контакти однієї жінки, будь ласка! Ми були в вашому місті 26 березня проїздом, добиралися до кордону з донькою. Виїхали з пекла на який перетворює наше життя руська орда.

В наш будинок попала ракета, ми залишилися без нічого взагалі. Моя дитина майже три дні була під обваленим будинком.

Але диво є. Її витягли.Ми приїхали до вас,нам дали притулок на ніч, поряд в селі. У вас хороші люди, дякуємо вам!!У нас не було ні телефону нічого взагалі не було…

В мене сотрясіння мозку, а у Ані все в синяках. Потім дочці стало важко дихати і боляче в спині. Нам порадили звернутися до Наташи, яка лікує спину, працює вона біля театру це центр міста. Їй зателефонував чоловік, який в неї лікувався, домовився. Вона правильно визначила, що в Ані поломані ребра. Направила нас в дитячу лікарню за містом, де нам зробили рентген і все необхідне.

Вона дала нам свою одежу, взуття і подарувала сумку моїй дитині, а в ній ми гроші потім знайшли.Я нічого не усвідомлювала, голова побита, я в шоці тоді була. Дала мені і телефон свій, я загубила ту бумажку.

Хочу їй подякувати за все!! Якщо хтось знає її підкажіть будь ласка її телефон,чи профіль в фб, але краще телефон,бо я пишу з чужого планшета, в мене простий кнопочний зараз. В неї риже волосся довге, в кабінеті багато ікон і акваріум є. Вона сама така як вогонь, енергійна і добра, плакала над моєю Анею, як над своєю дитиною. І дуже морально нас підтримала, ми від неї вийшли як від психолога, захотілося жити знову.

Дякуємо!!! Коли повернемося, обов’язково заїдемо і знайдемо вас Наташа!! якщо хтось знає її, напишіть сюди її телефон. Я заходжу рідко в фб, незручно весь час просити планшет у сусідки, нічого скоро купимо свій, востановим профіль.Дякую вашому місту за хороших людей. Миру всім. Слава Україні!

Ольга Александрова