В мене було дві старших сестри. Одну, на жаль, забрав Господь. А друга пішла дорогою сатани і проміняла рідних на рузьге мір путлера. Вона зичить нам мудрості. Знаю, що в багатьох українських сім’ях є свої адепти московського улуса. Моя відповідь їм усім. Моє останнє звернення до сестри, рідної по крові і ворожому адепту:

Ваші кінчені падли нас катують, гвалтують, вбивають, грабують, трощать все, що не спроможні вкрасти, руйнують наші міста і села, а ти мені бажаєш мудрості і миру?

Люся, коли ти стала такою мерзенною істотою? Невже в тебе навіть не вистачає розуму усвідомити весь жах, всю підлість цієї звірячої війни, яку ви розпочали проти нас, українців лише за те, що ми не хочемо вашого засраного рузькага міра?

Я пам’ятаю твої слова про війну московії проти народу Грузії 2008 і дуже шкодую, що ще тоді не зумів тобі пояснити, що ваше прінуждєніє к міру – це злочин, що не можна жити ілюзіями і мріями про мир і дружбу через кров і вбивства.

Весь світ зараз, як і в 1941 повстав проти фашизму. Тільки тепер фашизм не в Берліні, а на московії. Тепер ви кати і вбивці.

Навіть німці за три роки окупації України не вбили стількох мирних людей. Не згвалтували стількох жінок. ЖОДНОЇ ДИТИНИ!

Ваші звірства навіть важко класифікувати, настільки вони страшні і жорстокі. І що найстрашніше це те, що ви підтримуєте ці злочини проти людства своїх свинособак.

За це вам прощення немає і не буде на сотні років. Забудьте назавжди про Україну. Господь вам суддя. Все, що було, ви зуміли витравити. Які ж ви ниці…

Анатолій Сопін