Глава московського патріархату кіріл, котрий два місяці тому благословив рашистську армію на криваву безпричинну війну в Україні, у храмі Христа Спасителя закликав молитися про те, щоб “Бог захистив Росію від внутрішніх та зовнішніх ворогів”, і щоб не розпочалася глобальна війна. Він назвав нинішній період для Росії “важким, небезпечним та доленосним”.

Схоже, що психічний розлад роздвоєння особистості, в московії набирає характеру епідемії. Спочатку путінські соколи розпочинають абсолютну безпричинну війну проти незалежної країни, і цю бійню освячує гундяєв.

Потім, сподіваючись на традиційну безкарність, анексують чужу територію. Вбивають мирних людей, знищують міста та села, викрадають все цінне з України…

А тепер, коли “все пішло не по путінському плану”, і росія реально отримує по зубах, цей піп вже починає молитись, щоб врятуватись від зовнішніх та внутрішніх ворогів?

Але, певно узгодження немає не лише в російській армії. Верхівка агресора теж пустилася берега. Вони вже брешуть не лише світові, а й один одному.

Путін лякає війною на 9 травня та “літаком судного дня”, в який явно не помістяться всі зомбівиборці, котрі мають “щасливо померти від ядерної зброї”.

Адже ще один режисер кремлівських кривавих злочинів, лавров, “не виключає ядерного удару”. І в цей же час гундяєв закликає молитися, щоб не було глобальної війни. Певно він не знає, що закликами до глобальної війни, російські пропагандони вже на 90% заповнили свої ефіри.

Ми вже повідомляли, що Європейський Союз планує запровадити санкції проти глави Російської православної церкви кирила. Певно, крім санкцій йому, разом з путіним, лавровим, шойгу та патрушевим, не завадило би напралення до хорошого європейського психіатра.

Бо шахрайські ігри з Богом московського патріарха можуть наробити ще більше горя. І не лише в Україні. Нехай помолиться за мирне небо, суверенність і територіальну цілісність та благополуччя для України. Тоді і в росії не буде зовнішніх та внутрішніх ворогів

Раніше кіріл заявляв, що Росія ніколи ні на кого не нападала. Якби не нападала, то не потрібно було б зараз молитися, “щоб Бог її захистив”. Єдине від чого зараз треба дійсно захистити росію – то це від старих кремлівських маразматиків, які цинічно штовхають світ до безпричинної глобальної війни.

Анатолій Петраченко