Колишню гімнастку аліну кабаєву уже давно пов’язують з російським президентом. Кажуть, що саме цей, прихований від широкого загалу любовний зв’язок, став причиною його розлучення з першою дружиною. З нею вони мають дві дочки.

Стосунки з кабаєвою путін так і не узаконював. Фаворитка диктатора народила йому двох синів. Ні в чому себе не обмежувала, жила в розкоші. А коли почалась війна росії проти України, кабаєву помітили в Швейцарії.

Там вона перебувала в розкішній віллі. Після введення персональних санкцій проти перших осіб росії та їхніх найближчих родичів і пов’язаних осіб, сліди гімнастки, фаворитки воєнного злочинця путіна, загубилися.

А нещодавно аліна кабаєва об’явилался в росії. І відразу ж в де-яких російських ЗМІ повідомили про чергову вагітність путінської коханки.

З посиланням на близьку до родини лікарку, таку версію висунули автори телеграм каналу «GeneralSVR (reserv)».

До цього каналу можуть бути причетні колишній фсбешник Віктор Михайлович та політексперт, Валерій Соловей. Саме їм приписують “зливи інсайдів” з кремлівських коридорів.

Останнім часом путін виглядає пригніченим. І це не лише через величезні втрати на фронті, бо своїх солдатів він не шкодує. Диктатор може більшою мірою бути розчарованим від того, що його багатолітня коханка, матір його двох синів, вчергове завагітніла. Логічно було б радіти майбутньому поповненню в родині.

Але автори публікації вважають, ніби, пригніченість диктатора викликана тим, що кабаєва вагітна не від нього.

Допускають, що у цьому випадку майбутнім батьком може бути один з охоронців гімнастки. А читачки в інстаграмі допускають, що до цієї вагітності, якщо це не чергова “утка”, можуть бути причетними люди з найближчого оточення путіна.

Вадим Снігур