На Вінниччині поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за викрадення мопеду

7 травня поліцейські розшукали та затримали зловмисника, причетного до незаконного заволодіння двоколісним транспортним засобом. Чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

До поліції звернувся житель Тульчинського району з повідомленням про злочин. Потерпілий розповів, що напередодні події він разом зі своїм знайомим розпивали алкогольні напої. Після застілля підозрюваний залишив помешкання товариша та пішов. Згодом потерпілий виявив відсутність свого мопеду Suzuki, який був залишений ним біля будинку.

Як розповів керівник Відділення поліції № 1 Тульчинського районного відділу поліції Олег Бурдейний, в ніч з 6 на 7 травня до поліції зателефонував житель с. Висока Гребля з повідомленням про зникнення мопеду.

В ході проведення першочергових розшукових заходів працівники поліції розшукали двоколісний транспортний засіб та встановили особу причетну до вчинення злочину. Ним виявився 31–річний неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель.

Як тільки підозрюваний дізнався, що мопед розшукує поліція, одразу покинув його біля місцевої водойми та зник.

Чоловік затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом розпочато провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Марина Романова