Керівники країни брехунів та злодіїв поповнюють список абсурдів

Після резонансного політгорбиля “найкращого у світі дипломата” лаврова про гітлера-єврея, фіміаму на душу путінським зомбібабусям навіяв спікер держдуми країни-терориста володін.

Типовий рашистський менеджер, що виступає в улюбленому в кремлі жанрі подвійних стандартів, видав спітч про те, що «Вашингтон готує голодомор в Україні».

Таким чином держдума намагається виправдати масові крадіжки зерна з України та захистити своїх воєнних злочинців-мародерів.

А ще спікер держдуми рф заявив, що американці не вірять в перемогу України, тому намагаються знайти шляхи вивозу українського збіжжя. Зрештою, путінський прихвостень договорився до того, що мародери вивозять зерно виключно для того, щоб вберегти його для самих українців від… американців.

Як і прийнято в кремлівських коридорах влади, володін забув сказати правду. Про те, що тисячі тон украденого в Україні зерна вивозяться російськими судами з Маріуполя, Бердянська та Севастополя з метою продажу його в Єгипті, Лівії, Сирії та інших країнах. Щодня до Криму прямують колони російських фур із зерном, викраденим у Херсонській та Запорізькій областях.

Україна вже кілька разів ловила російських злодіїв за руку при спробі продажу вкраденого зерна.

“Російські окупанти вилучають українське зерно, спрямовують його на власне споживання або намагаються продати на міжнародних ринках. Крадіжки харчових ресурсів з території незалежної суверенної держави є одним з проявів мародерства… Вважаємо, що будь-яка країна, яка свідомо купує вкрадене зерно, є співучасником цього злочину”, – йдеться у заяві МЗС України.

За інформацією українського уряду, російські окупанти вже викрали щонайменше 400–500 тисяч тонн зерна на суму понад 100 мільйонів доларів. Зокрема, практично всі кораблі, що виходять із зерном із Севастополя, перевозять викрадену українську продукцію.

До речі, на Луганщині не змогли розпочати посівну, бо окупанти вкрали трирічний запас зерна. А потім з найвищих московських трибун на увесь світ кричать: “Дєржи вора”.

Одним словом – руськиймір.

Сергій Бойчук