Заступник постпреда РФ при ООН Дмитро Полянський заявив, що позиція Росії щодо можливого вступу України до ЄС змінилася і стала схожою на позицію щодо вступу України до НАТО.

Про це Полянський заявив у опублікованому в четвер інтерв’ю британському онлайн-виданню UnHerd News, повідомляє пропагандистське агентство РИА Новости.

“Позиція Росії щодо бажання Києва вступити до ЄС змінилася, тепер вона схожа на позицію щодо вступу України до НАТО, заявив заступник постпреда при ООН Полянський”.

Полянський також заявив, що не бачить на даному етапі дипломатичних варіантів вирішення ситуації навколо війни в Україні.
Про те, що Україна також буде воювати, доки не поверне своі території, включно із Кримом та Донбасом, заявив і Володимир Зеленський.

Так що ілюзії щодо домовленостей немає.

Головний аргумент ЗСУ.

На це вже прозвучала відповідь ОП.
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у відповідь на заяву заступника постпреда РФ при ООН Дмитра Полянського про зміну позиції Росії щодо можливого вступу України до ЄС зазначив, що світ більше не хвилює думка варварів.
– Класична лицемірна Росія. Ще вчора Кремль був проти України в НАТО, але не в ЄС, а тепер уже категорично проти і ЄС.

Це ще раз доводить, що будь-які слова Москви не варті не те що паперу, а й часу на розмову. Гарна новина в тому, що світ більше не хвилює думка варварів і мародерів.

Андрій Власенко