На фото: Олександр Хара, експерт з питань зовнішньої політики та безпеки заступник голови правління “Інституту стратегічних чорноморських досліджень”.

Воєнний злочинець кремлівський диктатор путін підготувався до хірургічної операції. Повідомляється, що вже заготовлено відеозаписи записи з короткими виступами президента рф, відео участі путіна у нарадах, реакція на заплановані події, публічні підписи указів, схвалення та осуд різних процесів і діячів.

Таких “свіжих медіазаготовок” має вистачити щонайменше на 10 днів. Хоча лікарі прогнозують відновлення диктатора протягом двох – п’яти діб. В разі потреби пересування перед публікою кремлівського вождя імітуватиме один із його двох двійників.

Операцію проводитимуть уночі. Точна дата підбирається з метою безпеки, але лікарі наполягають на якнайшвидшому її проведенні. Серед медиків виключно російські фахівці, які пройшли багаторівневу перевірку. На час недієздатності путіна замінить 70-річний секретар ради безпеки рф, ексдиректор фсб, микола патрушев.

Відомі у світі політики закликають людей, від яких залежить ухвалення рішень у силових структурах, в армії, на будь-якій державній посаді в росії, “10 разів подумати перед тим, як вирішити, чи варто виконати злочинний наказ, який віддає керівництво поки що чинного режиму”.

Тим часом експерт з питань зовнішньої політики та безпеки заступник голови правління “Інституту стратегічних чорноморських досліджень” Олександр Хара оприлюднив альтернативних шлях подальшого розвитку подій. Український дипломат назвав справедливий і гідний вихід із ситуації, яка склалася через втрогнення рашистської армії в Україну.

«Диктатор зробив велику помилку, переоцінивши свої сили і недооцінивши наші. Ті політичні умови, які він поставив перед своїми збройними силами, були нездійсненні, навіть якщо б вони нас захопили. Як можна денацифікувати Україну, яка не є нацистською і ніколи такою не була. Ця „віртуальна“ реальність, в якій він живе, його завела в глухий кут. Якщо у нього і є якийсь гідний вихід, то це застрелитися», — розповів Хара.

Але дипломат не думає, що у диктатора є офіцерська честь чи потрібні моральні якості, щоб закінчити війну своїм самогубством чи капітулювати.

«Тому він буде йти абсолютно зрозумілим шляхом — до останнього бурята. Будуть кидати сюди всіх – «баби нарожають», – зазначив Хара.

– У росіян є вихід. Я кажу не про плебеїв, які, безумовно, радіють всьому цьому. Є вихід у найближчого оточення, яке розуміє, до чого це може призвести і які вже багато чого втратили — майно в Лондоні, гроші, можливість подорожувати. Вони можуть його ізолювати і спробувати піти на сепаратні перемовини чи з нами, чи з американцями для того, щоб зупинити це божевілля.

Усунути путіна буде складно, але можливо

Хоча путін у цьому сенсі дуже розумна людина чи потвора. Він добре знає історії, яким чином вбивали, та і сам він вбивав і політиків, і опонентів. Тому він дуже добре захищається. Але не буває такого, щоб одну систему не зламала інша».

Василь Головко