За його словами, українські бійці сповнені хоробрості і тримають оборону, але мріють побачити рідних, створити власні сім’ї та нормально поїсти.

Давид Хімік в Telegram:

– Поки не було мережі, прокручував у голові все своє життя, згадував дитинство, місця де був, різні ситуації, які врізалися у пам’ять, все було перед очима як у фільмі.

Дуже багато чую від хлопців, що коли вийдуть, – одружуються та заведуть дітей, напевно, це основні плани всіх, хто ще не встиг.

Хлопці, у яких вже є дружини та діти, коли вдається побачити відео з дітьми, ридають та посміхаються одночасно.

Цікаво за цим спостерігати, це почуття, які неможливо передати, як тече життя. Я завжди був людиною, що сидить у кутку та за всіма спостерігає збоку.

Ми, як і раніше, сповнені хоробрості і тримаємо оборону, оборону всієї країни.

Ворог щодня намагається захопити “Азовсталь”, бомбить авіацією, артилерією (усім, що є), але навіть у найжахливіших умовах ми даємо їм бій і вони, як боягузливі собаки, тікають із позицій.

Ми не збираємося бути мучениками, ми боремося і за свої життя теж, і чекаємо на підтримку”.

Він також подякував українцям, які намагаються допомогти захисникам інформаційно: “Продовжуйте так само, підтримуйте нас інформаційно, кричіть усім про нас, ви величезні молодці.

Хочу, щоб мої друзі ще раз побачили своїх дітей і відчули запах своїх дружин.

А я завжди лише хочу бутерброд з великим шматком вареної ковбаси та ряженку з курагою від Простоквашино.

Все буде добре, ми обов’язково повернемося.

Як повідомив Володимир Зеленський, тривають важкі перемовини з окупантами щодо евакуації військових з “Азовсталі” до цих перемовин, за словами президента, залучили усіх, кого могли у світі.

Андрій Власенко