У влади немає простору для маневрів. Ворог відкрив всі карти, ми теж відкрили всі. Захід ще нікому не давав таку кількість і якість зброї в такі короткі терміни. Для нас це прірва часу, бо кожен день гинуть герої. Для Заходу – це операційна логістика, узгодження формальностей, шляхів транспортування, номенклатура, відповідальні за зброю. У ворога теж вперше немає простору для маневру. Стратегічно він вже програв, тактично веде наступ і утримує сухопутний шлях до Криму ціною руйнування майбутнього декількох поколінь.

До нас дійде зброя і переваги ворога почнуть долатись не героїзмом наших солдат, а вищими технологіями. Ми переможемо бо ми хочемо перемогти і наша перемога потрібна Заходу.

У нас вирішується доля Західної цивілізації, її спроможність продовжитись в майбутньому. 47 найпотужніших країн ідеологічного Заходу об‘єднались навколо України, щоб перемогти Китай і його шістку росію в прагненні домінувати і визначати розвиток людства. Поки зброя йде, армія навчається – буде важко, але армія вчиться дуже швидко.

Роман Охрімович