– У лікарні молодий керівник – Олександр Підлеснюк. Заклад розвивається. Оновили ліжковий фонд, є необхідне обладнання, у кількох відділеннях провели ремонт. Розпочали утеплювати будівлю, однак через війну роботу не вдалося завершити.

Доглянута територія, комфортні палати та умови для пацієнтів.
Пацієнти навіть жартують, що не хочуть йти з лікарні додому.
Однак є й питання, які потрібно вирішувати. Потребують автомобіля для транспортування пацієнтів. Це питання буде вирішено найближчим часом.

Необхідні молоді кадри

Готові брати на роботу лікарів, які покинули свої домівки через війну, – йдеться у повідомленні профільного департаменту.

– Ми побачили, що керівництво закладу має розуміння того, як заклад розвиватиметься. Є чітка налагоджена співпраця з місцевою владою та фермерами, і це важливо.

Адже й завдяки цьому заклад оновлюється. Пацієнти є і готові йти до вас. Так, роботи ще багато, але потрібно поступово все вирішувати, – відзначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

Фахівці департаменту відвідали й лікарню у Турбові.

– Заклад працює. Має велику історію. Розташований у кількох старовинних корпусах. І готові надавати допомогу своїм пацієнтам, – запевнили фахівці.