Учасників саміту, серед яких політики, бізнесмени, журналісти росії та Європи, об’єднує надія на те, що вторгнення РФ на територію України віщує початок кінця правління воєнного злочинця путіна.

«Путін веде війну не тільки проти України, він веде війну проти російського народу», – заявив колишній російський урядовець на надсекретному саміті.

Усі учасники мають чітку думку про те, що путін приніс путінізм-рашизм до Росії, як це свого часу зробив Гітлер у відношенні до фашизму в Німеччині.

«Німці були пригнічені Гітлером, як росіяни пригнічені путіним, але обидва народи зробили це зробити досить легко для своїх деспотів», – відзначив впливовий учасник із Санкт-Петербурга.

Опозиційний журналіст із москви додав, що росія до війни вже мала конкретні ознаки «фашистської диктатури», однак вторгнення на територію України перетворило її на «нацистську диктатуру» Водночас, ця війна має не лише геополітичний та етнічний характер. Це нищівна авантюра, що кидає виклик всій цивілізації. Тому росія обречена на поразку.

Учасники саміту обговорили сценарії розвитку подій в росії: найоптимістичніший сценарій, це «росія стане великою Україною»;
Тріщини в режимі приведуть до його кінця, після чого в росії відбудуться демократичні вибори й країна розвиватиметься шляхом, який обрала Україна. Однак, це малоймовірно.

Ще один сценарій – усунення диктатора

божевільного путіна скинуть його ж генерали в армії та спецслужбах. На заміну режиму прийде новий більш-менш войовничий режим.

Нарешті, може бути так, що в країні відбудеться переворот. Це станеться, якщо «неосвічені маси» піднімуться проти путінського режиму, розпачу та злиднів. У всіх містах почнуться вуличні бої й Росія внаслідок цього розпадеться на безліч республік.

Тим часом в Україні вважають, що єдино правильний і вірогідний сценарій падіння кремлівського злочинного режиму – це героїчні ЗСУ. Та світова підтримка української армії необхідним озброєнням.

Адже за три місяці окупаційної війни в Україні через відчайдушний спротив армії та народу, путлерівська армія втратила вже більше третини своїх сучасних танків, на мільярди доларів іншої важкої наступальної техніки на суші, в повітрі та в морі. Захисники України знищили вже більше 30000 “російських визволителів-терористів”.

Іншими словами, всяка теорія, що обговорюється на найсекретніших антипутлерівських самітах, має підкріплюватися практикою, якою вже добре володіють Збройні Сили України.

Тому, здається, учасникам секретних антипутінських зборів найефективнішим було б підтримати матеріально ЗСУ. А далі все піде по визначеному сценарію: рашистські воєнні злочинці обов’язково постануть перед судом в Гаазі.

Сергій Бойчук