Генерала Дворнікова усунено від командування групою окупаційних військ росії, що вторглися в Україну

Як відомо, 9 квітня, цього російського генерала, що прославився своєю жорстокістю до цивільного населення в Сирії, призначила командувати військами в Україні. Після так званої провальної першої фази “спецоперації”, Дворніков мав поліпшити взаємодію підрозділів окупаційної армії. Але, видно, і з ним щось пішло не так. Адже й друга фаза російської агресії далека від планів кремля. А втрати рашистської армії не зменшуються.

За повідомленням наближених до військового керівництва росії осіб, генерал Дворніков взагалі десь подівся. Не виключено, що його могли затримати, як такого, що не виправдав довіру.

З інших інсайдерських джерел повідомляють, що він міг, взагалі, втекти з росії. В принципі, чоловіка можна зрозуміти, адже він, на відміну від шойгу та путіна і всієї команди паркетних генералів з генштабу, мав можливість на місці розібратися, що насправді відбувається в російській армії.

І, схоже там справи не такі прекрасні, як про це брешуть рашистські пропагандони. І дані про те, що моральний дух в рашистів вже наближається до нульової позначки, реально підтверджуються.

Напевно саме тому замість Дворнікова “спецоперацією” почав командувати генерал Геннадій Жидко. Це колишній командувач східного військового округу рф, а зараз – заступник міністра оборони з військово-політичної роботи.

У червоній армії, чиї найгірші звичаї перейняла, армія мародерів та гвалтівників з росії, в бій кидали замполітів, коли бійці вже розбігалися в передчутті неминучої загибелі. Певно, щось таке зараз відчувають окупанти.

І, навряд чи в чергового рашистського політрука вистачить слів, щоб перебороти страх окупанта перед ЗСУ.

Сергій Бойчук