А за брехню симоняно-соловйово-гебельскодло отримує по 150 млн. на рило (обличчя вони втратили давно).

Що я думаю в День журналіста?

Журналістка з України, яка охоплена війною.

В час коли ми, журналісти, залишилися тут писати світу ПРАВДУ про війну.

Отримала за це найпрестижнішу премію світу – Пулітцерівську. Як і інші українські журналісти! Про яку до війни і мріяти не могла!

Але я, як і інші мої колеги, готова ніколи не знати її!

Бо вона за біль в кожній клітині тіла… І все це не убуває, а прибуває як лавина!

Тому сьогодні я кричу і виголошую вирок

Тобі Світе!

Дозволь стати суддею, в День журналіста! Одягти мантію правосуддя і запитати:

– Як ти, великий і могутній! Створений Богом міг допустити, щоб за 3 місяці за Правду  в Україні загинуло 32 журналісти?!  Щоб за волю і право називатись українцем вже загинуло десятки тисяч моїх братів і сестер?

Смерть за правду? Плата тепер за професійну журналістику.

А 150 млн. – найвідомішим інформаційним  кілерам рф і прикупленим лобістам у світі, яких ще досі називають тіпа журналістами?

Так щедро досі у рф платять пропагандосам!

А вони найстрашніші злочинці на землі, бо неогебельси і гебельсині типу симонян, скабеєвоі, їхніх гнилих сімейних підрядів, ще соловйових, кисельових  і т.п. це МАСОВІ ВБИВЦІ – Інформаційні кілери!

Журналістське світове братство,  як ти могло таке пропустити і допустити? Бо якщо  вже купленому політсвіту, який вишикувався в черзі до Бензоколонки-країни за подачками, було байдуже, то ж кожен журналіст мав би кричати і доносити народам світу, що їхня еліта осліпла! Від полуди  чи блиску діамантів рф – то вже інше питання!

Світе, як ти міг допустити, щоб ці симоняно -кисельово-соловйови, так безкарно влаштували в ЗМІ  Дияволіаду брехні?! Свобода слова кажеш?

Ти що не знав, що їм щороку виділялось у рф 600 і більше мільярдів доларів на брехню? І вже потрачено більше 1 трильйона!  Для чого? Невже не ясно було, що це для утвердження ТИРАНІЇ?! Через брехню. Яка робить з людей зомбі. Які навіть думки і помисли доручають тирану, а не лише ДОЛЮ? Далі – читайте роман «1984» Д. Оруела.

А ми, з України,  запитуємо далі- Ви, політики, філософи,  уми світу не знали, що всі ТИРАНИ ПРАГНУТЬ

ЗАВОЮВАТИ СВІТ?

Не було б армії дезінформаторів – не було  б Путлера – тирана.

Але чому ці гебельси сучасності не сиділи  вже давно за ґратами, а кайфували у найдорожчих  віллах, яхтах, літаках, куплених за гроші зароблені на інформаційному кілерстві?!

Вам не пахло це душком гнилі в такому «чистому світі демократії»?!

Журналісти світу! Політики світу, ви ж знали як розпочинався фашизм! Не було спочатку біснуватих фюрерів! Спочатку були гебельси, які збирали кодляк продажних журналістів, артистів і священників. А якщо образно, то армію завербованих «щурів», яка з погонами офіцерів – спецпропагандистів прогризла в ці вічні святині нори і почала війну! Реальну!

В моїй країні!

Але ж була до неї – інформаційна!  І до цього вони, пропагандоси рф, заражали брехнею,  як сифілісом,  сотні тисяч  мільйонів людей. Мільярди! Чому ви раніше не вимикали ці брехливі канали брехні?! Чому лише зараз, коли моя країна стікає кров’ю і захлинається горем, ви почали нарешті чистити цю каналізацію?! Але ваші оони, ради всяких безпек і міжнародні хрести вже не можуть стримати лавину цього лайна! Бо смерть вже дихає над містами і селами моєї країни!

Це тепер ви побачили 85 відсотків «клініки»  – прихильників тирана і тиранії?! Того самого інформаційного сифілісу 4-ту стадію?!

Безумних руских з враженими вже  ним  мізками – які на біле кажуть чорне і навпаки? ! Цілу  величезну країну!

Та ще й з кнопкою ядерною у безумця!

А де ви були раніше?

Хіба не вас попереджав смертельно отруєний полонієвим  чаєм у Великій Англії екс феесбешник Литвиненко щоб ви всі рятували світ  від Звіра, який страшніший  всіх на землі? Бо він ще в 2004-му зізнався світу, що отримав особисто завдання підривати висотки, разом із москвичами, щоб тиран Путлер прийшов до влади?! Думали якщо своїх не пожалів нас, вас пожаліє?!

Як могли так катастрофічно довго бути стурбованими?

А де ви були, коли ці гебельси, реальні, роз‘їзджали  міжнародними форумами! Злочинці прикривались журналістськими посвідченнями! А ви їх рівняли з іншими – хто за правду віддає життя? Бо одягали дорогі фраки з лейбами?

Лише тепер і десь в Омані ( традиційно не вірю цим оманам)  міжнародна спілка журналістів засудила розпалювання геноциду, відхилення  від норм журналістики реальних пропагандистів -злочинців, офіцерів ГРУ,  інформкілерів Путлера.

Лише тепер, коли мій народ САМЕ ВОНИ прирекли на геноцид!

Лише тепер, коли нацьковані на мій народ піде…. вбивають і ґвалтують дітей України!

Лише тепер, коли стався віроломний напад і його відбивають доблесні сини і доньки України, гинучи  у бою щоденно сотнями?

А у  всіх владних проросійських ЗМІ звучали явні заклики до геноциду, заперечення України як держави, українців, як народу,  її церкви, мови, культури мінімум 10 років тому!

Світе, де ти був?

Чому так довго ці явні злочини в інформаційному просторі, вже не російському, світовому називав  СВОБОДОЮ СЛОВА?

Яка рівносильна на свободу вбивства…

Тому сьогодні я засуджую тебе,  світе!

За фальш, за злочинну нерішучість і бажання сховати голову у пісок!

Ти далі віриш? Думаєш пронесе?

Доки Україна стікає кров’ю, плаче сльозами згорьованих вдів, матерів і сиріт?  Думаєш заховаєшся у комфорті і тебе вже дратує ця «вічна тема юкрайни»?  Ти віриш тирану? Ти хочеш врятувати обличчя тиранії?!

Я можу довго розказувати як ми, свідомі журналісти України, ще тоді криком кричали не віддавати 3-й у світі ядерний щит України у 90-х! Знаю цю тему як мало хто, бо саме у Вінниці був штаб 43-і ракетної армії. Яка штампувала накази про знищення ядерної зброї в Україні чи передачу її рф!

Про те, як вибрали наші генерали мільйон у.о з президентом на чолі! Замість теперішньої безпеки нас, дітей і онуків!

Купили наших! Купили ваших?! Хочете щоб Сатана купив весь світ?!

До цього ще один заслін – правда! Її захищають ЗСУ і ми – журналісти які не продались!

А що далі? Вирок який?

Умовний! З невеликим терміном до Вічного ув’язнення в ядерне Пекло! З лякаючим світ найнебезпечнішим тираном – Ліліпутом!

Розуми Світу, ви продумали як полетіти до інших планет щоб  врятуватись від земних катастроф?

А може краще ЗАРАЗ врятувати. РАЗ і НАЗАВЖДИ цю НАШУ планету від одного зловіщого карлика?

А далі очистится все! Вірніше не очиститься, а СЯДЕ!

Очільниця пропагандонів Симонян жалілась як їй в машині перехожий у Москві плюнув в обличчя! А я хочу щоб ви всі сиділи довічно в клітках! Як там по Вашому – ХЛЕБАЛІ БАЛАНДУ!

Щоб до вас щоденно  водили всіх, щоб бачили вас в клітках і знали, що трапляється, коли продають за ГРОШІ ТАЛАНТ!

Щоб знали всі, що в журналістиці мають бути  лише ПОЦІЛОВАНІ БОГОМ таланти – слуги ПРАВДИ!

Тетяна Редько
Заслужений журналіст України