Кулеметник Олексій Рахімов загинув 26 травня у важких боях

під смт Донецьке Донецької області за мирне життя своєї донечки — 5-річної Дар’ї та дружини Ольги… Корінний мешканець Тульчина захищав Україну з 2016 року. Раніше працював у ПрАТ МХП, — повідомили у громаді.

24-річні Олександр і Михайло з Оратівщини загинули на фронті в один день

– Красені, герої — Олександр Онофрійчук та Михайло Дем‘янюк загинули одночасно… Обом лише по 24… Цвіт нації, цвіт Оратівщини… В Олександра залишились мама та маленькі братики і сестричка. У Михайла — мама, тато, брати і сестра, — повідомила голова громади Галина Лошак.

Перевіз родину в Писарівку, а сам пішов на фронт

Підступні рашисти відібрали життя у ще одного хороброго захисника України – 51-річного Сергія Кота. Герой народився і виріс у Писарівці. У Гущинецькому профтехучилищі здобував професію водія. З часом переїхав жити до Києва.

А після віроломного нападу росії на Україну Сергій Кіт відразу ж перевіз родину з Києва у рідну Писарівку, а сам пішов добровольцем на фронт.

Після 25 травня рідні втратили зв’язок із Сергієм… Без сина залишилася мати, без чоловіка – дружина, без батька – син. Двоє онуків уже не зможуть обійняти рідного дідуся.

Трагічна звістка прийшла в Скоморошківський старостинський округ

Нещадна та неймовірно жорстока війна забрала життя 57-річного Олександра Трофимчука, жителя села Вербівка. У громаді згадують, що Олександр Павлович був дуже добрим і щирим, чудовим чоловіком, прекрасним батьком, сином, братом і другом.

У Миколаєві від ракетного обстрілу загинув Вадим Марчук

18 березня рашисти з ракет атакували Миколаїв. Внаслідок ракетного удару при виконанні обов’язків військової служби загинув житель с. Дахталія 21-річний Вадим Марчук.

– Прекрасна щира людина, чудовий син, брат, друг. У це неможливо повірити, як неможливо передати весь біль і сум втрати, — сумують у громаді.

Старший сержант поліції загинув на Донеччині

33-річний Ярослав Колесник був помічником оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Краматорського РУП ГУНП у Донецькій області. Загинув 31 травня під час виконання службових обов’язків по забезпеченню публічної безпеки та порядку в м. Святогірськ, — повідомили у Тульчині.

Війна забрала єдиного сина у матері

Бершадська громада попрощалась із загиблим Героєм – Сергієм Амбросімовим.

– Він був щирим патріотом України, любив своє село та мав велику повагу серед земляків та побратимів, — повідомив Бершадський міський голова Віталій Драган. — Йому було всього 27 років…Сергій був єдиним сином у батьків. Але віддав життя за Батьківщину…

Під Авдіївкою загинув Роман Романов з Грабарівки

Від рук російських окупантів загинув 36-річний солдат із села Грабарівка Студенянської громади. 3 червня поклав своє життя за майбутнє української нації, проявивши стійкість, хоробрість та мужність.

Під Авдіївкою загинув браїлівчанин Євген Фалінський

Він був справжнім героєм-оборонцем, прекрасним сином, чоловіком та люблячим батьком, а ще мужнім патріотом, який до останнього подиху боронив свою Батьківщину.

У Донецькій області під час обстрілу загинув військовий 55-річний Анатолій Кужидим

Внаслідок ворожого обстрілу на Донеччині отримав поранення, несумісні з життям сержант Анатолій Кужидим із села Красносілка Крижопільської громади. Анатолій був командиром автомобільного відділення.

Життєва зірка підполковника Сергія Дердуги з Вапнярки навіки згасла…

Захищаючи Україну від московської орди, виявивши стій­ кість і мужність, загинув під­ полковник, 37-річний Сергій Дердуга в Миколаївській області. Попрощалися із командиром 18-го окремого батальйону 35-ої бригади морської піхоти в Одесі.

У скорботі Мар‘янівка

Під час виконання бойового завдання загинув 54-річний Олександр Загинайло. Він був життєлюбом та справжнім патріотом, до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. У пам’яті рідних, земляків залишиться світлою людиною із щирою душею.

Гайсинська громада провела в останню путь карбівчанина Павла Кравченка

Проходив службу на посаді гранатометника стрілецького батальйону військової частини А0666 на Миколаївщині, де й захворів. На жаль, підступна хвороба обірвала життя воїна…

Небесну армію воїнів поповнив Денис Ковбасюк

Денис — житель села Висока Гребля. Загинув, захищаючи наш мирний спокій. Уклоняємося тобі, Денисе, за ратний подвиг, щиро промовляємо молитву за упокій душі Воїна, — сумує Валентина Гижко.

34-річний майор з Кісниці віддав життя за Україну

Завжди життєрадісний, енергійний, щирий і невгамовний борець за справедливість – таким пам’ятатимуть Олександра Штоюнду — майора ЗСУ рідні, друзі, побратими. Йому виповнилося лише 34 роки. Він був заступником командира батальйону з повітряно-десантної підготовки. Загинув 27 травня під час бойового зіткнення з силами противника в районі населеного пункту Велике Артакове Миколаївської області.

У Тульчині живим коридором зустріли Олексія Рахімова

43-річний захисник загинув у важких боях з окупантами в Донецькій області. Поховали героя у селі Богданівка.

Смертю хоробрих загинув Віталій Лесько,

22-річний житель села Рибчинці. Відвага і любов до Батьківщини були найціннішими для молодого воїна. Його подвиг навіки у пам’яті рідних і земляків.

Батько 5-х дітей, доброволець із Гарячківки загинув під Ізюмом

Геннадію Борщевському було майже 40… Він мав велику родину — 3-х синів, 2-х доньок, дружину Тетяну та чудову роботу. Але 26 лютого пішов добровольцем захищати Україну та загинув 25 квітня в одному із перших боїв під Ізюмом.

Аж через 40 діб тіло Героя доставили додому після ідентифікації…

5 кілометрів труну Героя через все село несли його побратими і друзі дитинства…

Віддав життя за Україну старший солдат Юрій Єсипенко із села Пляниця

Йому навіки залишиться 36…

Світла пам’ять про справжнього патріота, який віддав життя за українську землю, за народ України..

У Жмеринці проводжали Сергія Суслика

Він загинув під час ракетного обстрілу військової казарми в Миколаєві.

Більше місяця рідні і друзі чекали Сергія додому… Зустріли в закритій труні…