На той момент у неї був хлопець, тому не став втручатися в їхні стосунки. Але, напевно, це була моя доля, бо через півроку ми знову зустрілися, тепер уже випадково. Я зайшов купити квіти в магазин, де Ліля працювала продавцем. Обмінялися телефонами, стали спілкуватися, але бачив, що вона сприймає мене як звичайного знайомого. Вже не міг її забути, дізнався у дружини свого друга все про неї. Виявилося, що Ліля розлучилася зі своїм хлопцем, а нові стосунки заводити не поспішає, розчарувалася в коханні.

Але я не відступав, запрошував її в кафе, на прогулянки, ми мило спілкувалися, але далі справа не рухалася. І ось я отримав пропозицію на три роки на роботу в інше місто, наша компанія там відкрила філію. Відмовитися не міг, бо довго добивався цієї посади, мене б просто не зрозуміло керівництво. Довелося форсувати події. Я замовив шикарний букет квітів у службі доставки, вклав туди листівку з поясненнями та зізнаннями і став чекати відповіді від Лілі. Але ні в той день, ні в наступні від неї навіть дзвінка не було. Я не хотів їхати, не побачившись, вирішив: будь що буде — і поїхав до неї на роботу. Там сказали, що дівчина звільнилася. Мене почало вже турбувати і те, що на дзвінки Ліля не відповідала.

Так і поїхав, нічого толком не дізнавшись про неї, переживав дуже. Продовжував щотижня на її адресу замовляти квіти, поки дружина мого знайомого не пожаліла мене і розповіла, що Ліля не хоче зі мною спілкуватися, після попередніх стосунків вона завагітніла, і їй вже скоро народжувати. Спочатку вона думала, що хлопець, дізнавшись про дитину, повернеться, але він тільки запропонував їй гроші. Ліля відмовилася. Сказати мені вона посоромилася, але щоразу, отримуючи квіти, цілий день плаче. Тому подруга і зателефонувала, щоб я припинив посилати квіти для неї, адже їй не можна хвилюватися.

Я був вражений такою новиною, довго не міг дійти до тями, вирішив її забути, тим більше, що живемо далеко один від одного. Через місяць познайомився з дівчиною, думав, що пора влаштовувати своє особисте життя, але коли дізнався від друзів, що Ліля народила хлопчика, запитав, коли її виписують. У той день, як ви вже здогадалися, я послав їй квіти і записку, що люблю і скоро приїду, що мені все одно, чия це дитина. Ось тепер не знаю, як бути: чекають мене там чи ні?

Антон, вінничанин