У департаменті охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА повідомили, що днями отримали дипломи магістрів публічного управління та адміністрування Академії Післядипломної освіти представники місцевого самоврядування, прогресивна молодь, представники комунальних і приватних підприємств області, серед яких і керівники закладів охорони здоров’я та реабілітації.

На базі закладу група для медичних управлінців функціонує вже три роки.

Як зазначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна, під час вручення дипломів, розвиток управлінців – це вимоги сьогодення для керівників медичних закладів:

– Вітаю всіх, хто отримав дипломи. Ми бачимо наскільки зараз важлива і вкрай необхідна підготовка кризових менеджерів. Ми живемо й працюємо в умовах війни, тому важливо стратегічно мислити та планувати. Саме під час такого навчання закладаються основи грамотного менеджменту для пацієнта та для колективу, який цей керівник в майбутньому очолить. Адже важливо щоб у закладі було комфортно і пацієнтам і колективу, який там працює, – зазначила Ольга Задорожна.