Хоча й до такого можуть скоро дійти путінські бабушки. Насправді все набагато простіше: це ще одна фобія воєнного злочинця.

Журналісти отримали докази роботи “спеціального” співробітника Федеральної служби охорони РФ у 2019 році від дотичних джерел, коли путін їздив з офіційним візитом до Саудівської Аравії. Також, у травні 2017 року цей же співробітник супроводжував главу росії до вбиралень під час візиту до Франції.

За даними медійників, спецпризначенець збирає сечу й фекалії Путіна до спеціальних пакетів, які забирають у спеціальній валізі до росії.

Робиться це для того, щоб ніхто не міг зібрати зразки з випорожнень російського президента й дізнатися про стан його здоров’я. Цікаво, які ще божевільні секрети та фобії живуть у хворій голові воєнного злочинця, який вирішив, що має право вершити долі мільйонів ні в чому невинних людей?

До цього, як уже повідомлялося, російські опозиційні журналісти проаналізували внутрішні документи охорони путіна й з’ясували, що його супроводжує щонайменше десяток лікарів у всіх поїздках.

35 разів його перевіряв хірург, що спеціалізується на лікуванні раку щитовидної залози

Крім того, глава росії захоплюється нетрадиційною медициною, в тому числі приймає ванни з екстракту оленячих рогів.

8 червня речник Кремля дмитро пєсков сказав, що в червні не будуть проводити щорічну заготовлену пресконференцію путіна, однак, не пояснив причини.

Наприкінці травня російський міністр закордонних справ сергій лавров обурився, і назвав божевільними тих, хто може вважати путіна хворим.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов казав, що кремлівський диктатор має різні захворювання, в тому числі онкологічне, але ще кілька років він проживе.

Василь Головко