У громаді повідомляють, що з 24 лютого земля Гайсинської об’єднаної територіальної громади навічно прийняла у своє лоно вже 19-х загиблих захисників та захисниць. Артур Горбатюк став 20-м.

Молодий юнак 1994 року народження назавжди повернувся до рідної землі аби знайти вічний спокій.

Артур служив на посаді командира гранатометного відділення протитанкового взводу 57 бригади ім. отамана Кості Гордієнка та захищав Україну з перших днів російського вторгнення на Луганщині. Загинув Артур у населеному пункті Тошківка поблизу Лисичанська, внаслідок вогнепального та осколкового поранення під час артилерійського обстрілу і безпосереднього бойового зіткнення з окупантами.

І знову Державний Гімн, знову  «Гей, пливе кача по Тисині»…

Місцеві патріоти  з державними прапорами проводжали Героя, стоявши на колінах!

– Усі ми в неоплатному боргу перед Артуром Горбатюком та перед усіма, хто віддав життя заради того, щоб ми жили у мирі та спокої. Материнський біль від втрати сина не заживе ніколи. Хай Господь дасть сили перенести родині та близьким тяжку втрату. Сумуємо разом з вами. Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно, – прощальні слова для полеглого героя…

Цього ж дня у Ладижині прощалися із захисником України із села Куна – Юрієм Барвінком, 1964 р.н. Він загинув 2 червня при виконанні бойових завдань, отримавши поранення несумісні з життям. 24 лютого він першим визвався на захист Батьківщини !

Низький уклін захисникам Гайсинської громади!

Одвічно пам’ятатимемо Вас наші  Герої! Герої не вмирають!