Після виходу з ради Європи, де-яких структур ООН, сімки та двадцяти найвпливовіших країн та інших престижних світових організацій, рф покидає Всесвітню туристичну федерацію.

Після того, як росія стала нерукопожатною у всьому цивілізованому світі, і після того, як перед нею закрили двері на в’їзд, з такою ініціативою виступило міністерство закордонних справ росії.

Як відомо, міжнародна організація в сфері туризму є спеціалізованою установою ООН. До її складу входить 158 країн. Ну, тепер уже 157. Без росії, яка відходить у самостійне плавання в глибоке минуле під назвою “Залізгна завіса”. Кремлівський режим божевільно тягне росію в нову епоху великої депресії, тотального дефіциту та безгрошів’я.

Днями дума прийняла закон, згідно якого режим може вилучати депозити росіян на користь держави. Іншими словами на користь безпричинних війн та агресивної антигуманної пропаганди. Схоже, радість руських мамок від компенсацій за своїх бездумно вбитих військовим злочинцем путіним синів у війні з Україною, буде недовгою.

Як дали, так і заберуть. Все по класичному сценарію тоталітарного суспільства з роману Джорджа Орвела “1984”.

Сергій Бойчук