– У турнірі брала участь команда нашої школи. Інші міста, як Київ, виставили дві-три команди. Втім, хлопці були відразу налаштовані на перемогу. У груповому турнірі ми зіграли внічию з Чернівцями та обіграли дві команди з Закарпаття, а на додачу – ще словаків з міста Кошице. Причому словаків розгромили з рахунком 5:0. У одній восьмій фіналу обіграли черкащан, а у одній четвертій та півфіналі відповідно – знову чернівчан, яких «били» на груповій стадії, та киян — маленьких «динамівців». До речі, ми лідирували в обох останніх іграх, але пропускали на останніх хвилинах, тож після нічиєї були післяматчеві пенальті.

Просто блискуче зіграв наш воротар Даніїл Крашаков, який відбив безліч ударів, зокрема з 11-метрової позначки, — розповів тренер обласної дитячо-юнацької школи з футболу Блохіна-Беланова Валентин Вишталюк. — У фіналі мірялись силами із господарями турніру — хлопчиками із закарпатської «Сваляви». Єдиний гол, який виявився вирішальним, забив наш форвард Ярослав Побережець. Так ми виграли турнір.

Наших воротаря Даніїла Крашакова, нападника Ярослава Побережця, захисника Сашка Сколодчука визнали найкращими гравцями турніру у своїх номінаціях. Ми продовжуємо наполегливо тренуватись та готуємось до нових перемог. Деякі наші колишні вихованці вже зірки «Динамо» та «Шахтаря». Але нам хотілось би, звісно, кращі приміщення й пристосовані зали для тренувань та ігор. Бо, на жаль, ми бачили у менших містах Закарпаття величезні потужні спортивні комплекси для юних футболістів. А у великій Вінниці їх чомусь досі немає…