На Економічному форумі у російському Санкт-Петербурзі показали схему адміністративно-територіального розчленування України у разі її захоплення рашистською терористичною армією.

Мапу з поділом України оприлюднив російський пропагандист Олександр Коц. Кремлівський рупор заявив, що це карта поділу “колишньої України”. Схема розрахована на “перехідний період” – 3-5 років.

Судячи з оприлюдненої мапи “нового адмінустрою”, окупанти розмріялися про поділ України на так звані округи. Під номером 1 фігурує так званий “Західний територіальний округ” у складі восьми областей (Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька) з центром у місті Хмельницький.

Під номером 2 фігурує так званий “Центральний територіальний округ” у складі теж восьми областей (Вінницька, Житомирська, Київська, Полтавська, Сумська, Харківська, Черкаська, Чернігівська) з центром у місті Київ. Інших округів на фото не видно.

Коментуючи цю мапу, український політолог Олексій Голубуцький запропонував надіслати її політикам з тих країн, які пропонують Україні “примиритися з РФ”.

“Ця схема чітко й однозначно свідчить, що буде, якщо Росію не знешкодити, якщо Україна не здобуде перемогу”, – написав він.

Як відомо, зараз найгарячішою точкою російсько-української війни залишається Сєвєродонецький напрям. На окремих ділянках фронту окупаційна армія має значну перевагу у озброєнні. У артилерії та ракетних установках ця перевага визначається, як 10 до 1. Ворог буквально переорює нашу оборону і має успіх у наступальних діях.

ЗСУ наразі необхідна зброя, яку обіцяли партнери з Європи та США. Однак, з обіцяного на сьогодні надано лише 10 відсотків. Такі зволікання можуть обійтись Європі значно більшою ціною.

Адже імперські апетити путіна вже озвучені публічною Він не збирається зупинятись на Україні. Кремлівський режим вже, навіть, визначив конкретні об’єкти своїх геополітичних інтересів: Молдова, Литва, Естонія, Польща.

А наступними можуть стати всі країни колишнього Варшавського Договору, включно зі Східною Німеччиною. Хоча остаточна мета військового злочинця, диктатора путіна, який порівнює себе з російським царем-завойовником чужих територій Петром Першим, світове панування. Задля цього він готовий розв’язати повномасштабну третю світову війну із застосуванням ядерної зброї.

Україна чекає зброю, яка допоможе їй зупинити божевілля, в яке перетворилася путінська агресивна росія, що кинула виклик усьому цивілізованому світу.

Вадим Снігур