– Сьогодні перекупи автівок, знаючи про закінчення пільгового періоду розмитнення,  штурмом брали двері вінницького сервісного центру,  – обурюється керівниця “Вінницького автомайдану” Таїса Гайда.

А Володимир Черкас оприлюднив відео штовханини у сервісному центрів:

– Нульове розмитнення доводить до того, що натовп авто-бариг, відчуваючи небезпеку припинення “халяви”, починає штурмом брати двері вінницького сервісного центру, при цьому застосовуючи силу навіть до працівників поліції…

Виконуючі обов’язки керівників вінницького Регіонального і Територіального сервісних центрів МВС довели розпусту рЄшал і бариг вже до того, що Головному управлінню Національної поліції довелось виставити постійний черговий наряд для забезпечення правопорядку. Але барижня дозволяє простягати руки і до них…

У Сервісному центрі МВС у Вінницькій області вибачилися за таку ситуацію:

– Під час військового стану в країні адміністратори сервісних центрів МВС намагаються якнайшвидше обслуговувати громадян, але на жаль, спрогнозувати і повпливати на культуру поведінки деяких відвідувачів під час роботи нововведень ніхто не в змозі. Тому, в даному зафільмованому випадку, працівниками РСЦ було викликано підрозділ поліції задля врегулювання ситуації.

На даний час ситуацію врегульовано.

Сервісний центр приносить свої вибачення за незручності перед відвідувачами, які стали заручниками ситуації.

А вінничани пропонують поставити туди співробітників військкоматів, щоб одразу роздавати повістки тим, хто вирішив заробити на пільговому розмитненню, адже ця процедура була передбачена саме для військових.

Каріна Маєвська