Ці мантри брехливого кремля озвучував міністр лавров і речник путіна пєсков і, навіть, ексголова фсб патрушев.

Але, на думку радника голови ОП Михайла Подоляка, пропозиції переговорів з боку Росії — це спроба домогтися тимчасового перемир’я, щоб накопичити резерви і відновити наступ:

“Сьогоднішні нескінченні пропозиції переговорів з боку Російської Федерації – це не більше ніж спроба обдурити світ: створити враження готовності до діалогу, а потім встромити ніж у спину. Засісти на тимчасово окупованих територіях під тимчасовим перемир’ям, облаштувати опорні пункти, накопичити резерви та відновити наступальний потенціал”, – вважає Подоляк.

“Але навіщо так істерично демонструвати цей інфантилізм? Україна обов’язково повернеться до переговорного процесу. Тільки у правильний момент і з сильною переговорною позицією. Коли Кремль почне тверезо дивитися на речі та перестане п’яніти від власної пропаганди”, – уточнив радник.

Як відомо, раніше Подоляк заявив, що Росія має негайно припинити вогонь, відвести війська та закрити проєкт “русский мир”, якщо дійсно хоче переговорів з Україною.

Після візиту до Києва чотирьох впливових європейських лідерів, риторика кремля стала помітно агресивнішою.

Коли Шольц, Макрон, Драге та Йоганніс відмовились від ідеї збереження обличчя воєнного злочинця путіна та всього кремлівського режиму, московські високопосадові гопники впали в істерику. Експрезидент рф, якого на росії називають “Запійний алкаш” у хамській манері заявив: “Ось люблять європейські поціновувачі жаб, ліверів та макаронів відвідувати Київ. Користі – нуль. Знову пообіцяли вступ до ЄС, гаубиці старі, хлопнули горілки та потягом, як сто років тому, додому і все добре”.

Зрозуміло, що тональність теперішнього заступника голови радбезу рф, вказує, що не все так “добре”, як би дуже хотілося рашистам. Європейські “гурмани” не збираються покидати Україну наодинці з ядерною державою-терористом, яка прагне до світового панування і нахабно, в характерному стилі гопників порушує міжнародне право. Наступна порція воєнної допомоги ЗСУ вже скоро остаточно заспокоїть імперські амбіції злочинного руського міра.

Сергій Бойчук