Прессекретар ОПУ Сергій Никифоров у коментарі “Укрінформу”заявив: “Навпаки, вчора на зустрічі йшлося про те, що лише Україна самостійно може визначати, коли й на яких умовах сідати за стіл перемовин із Росією.

До того ж наші партнери висловили зацікавленість у тому, щоб Україна перебувала у найбільш вигідній переговорній позиції. Саме тому вони і надалі надаватимуть нам оборонну, економічну та політичну підтримку”.

Нагадуємо, що німецьке видання Die Welt зі своїх джерел повідомляло, що на переговорах “за зачиненими дверима” лідери ЄС схиляли Зеленського відновити переговори з російським президентом Володимиром Путіним та досягти перемир’я, бо економічні наслідки санкцій тиснуть і на європейські економіки.

Ще один образливий сигнал з рф від медведєва це підтверджує. Бо якби були вмовляння він би не ляпнув образами

“Ось люблять європейські поціновувачі жаб, ліверу і макаронів відвідувати Київ. Користі – нуль. Знову пообіцяли вступ до ЄС, гаубиці старі, грюкнули горілки і потягом, як сто років тому, – додому. І все добре. Тільки от до миру це Україну ніяк не наближає. А годинник цокає”, – написав він у соцмережі.

Андрій Власенко