Другий місяць у Гнівані проводять благодійні турніри з популярних видів спорту, а зібрані кошти передають на потреби Збройних Сил України.

Організатором є Гніванська Молодіжна рада, яка у такий креативний спосіб збирає гроші для наших захисників на фронті.

– У змаганнях беруть участь усі охочі, з будь-яких міст чи сіл. Умовою участі у благодійному турнірі є внесок від 100 гривень, загалом вже зібрано 10200 гривень, – півідомив Олексій Шибалов, голова Молодіжної ради Гнівані. –  Ми обрали індивідуальні та командні види спорту, а саме: футбол, CS GO, настільний теніс, Dota 2 (комп’ютерна гра) та армреслінг, популярні серед школярів та молоді.

Порадившись з учасниками, наша Молодіжна рада вирішила провести додаткові змагання з волейболу, баскетболу, мафії . Запрошуємо всіх, хто хоче допомогти нашим воїнам, позмагатись, відчути командну роботу, весело провести час. Дякуємо за підтримку Гніванській міській раді,  Ганні Бондарчук, директорці школи №1 ім. А.С. Макаренка та комп’ютерному клубу Cyber G у допомозі з організацією турніру. Разом до Перемоги!

Отримати інформацію щодо участі у турнірі можна у Олексія Шибалова, голови Гніванської Молодіжної ради, за тел. 0685197623 або шукайте благодійний турнір у Гнівані у соцмережах.

Ірина ЗОНОВА