Доброго дня, я мешканка с. Городківка колишнього Крижопільського району.

Зараз ми окрема громада. Але, як тільки ми стали самостійною адміністративною одиницею, у нас почалися проблеми. Через голову громади, якій люди не довіряють. За махінації із землею на користь своєї родини, за те, що часом плутає місцевий бюджет зі своїм гаманцем. За те, що призначила собі та адмінапарату, в складі 52 чоловік, “міністерські зарплати”. Підловили її і на зловживаннях з гуманітаркою.

Звісно, при такому розкладі грошей на соціальну сферу не вистачає. Тому, тепер у нас хочуть закрити дитячий садочок, та ще й приховують це! Заборонили працівникам розповідати батькам,і односельчанам.

Наш садочок по перше знаходиться на жилмасиві від цукрового заводу, по друге це справді дитячий садок,в якому кожна група має свою спальню,туалет,кухню, де миють посуд, ігрову кімнату та передкімнату з шафками в якій дітки роздягаються.

Наша місцева влада на чолі з Резник О.І. не викликає ні в кого довіри і так, а тепер посягає ще й на дитсадок!!! Я мама двох діток, один раніше відвідував садок, інший зараз ходить. І я не хочу, щоб старший блукав по розвалинах закритого садка. І не хочу, щоб менший знаходився в садочку,в якому недостатньо місця для всіх діток. Де їдять ,сплять, граються і ходять на горщик в одній кімнаті.

Хочу звернутися до районної та обласної влади. Допоможіть нам, будь ласка, зберегти цей дійсно пристосований і обладнаний садочок на масиві. Щоб ми не возили дітей в непристосований дитсадок в другому кінці села.

Мама двох маленьких дітей з Городківки

Ось такий у нас садочок. Люди кажуть, що голова хоче його прихватизувати.