Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна відвідала Могилів-Подільську окружну лікарню. А також передала з обласного гуманітарного медичного складу кисневі концентратори.

В умовах війни заклад продовжує розвиватися. В.о. директора Могилів-Подільської ОЛІЛ Олександр Онофрійчук переконаний, що успіх приходить до тих, хто працює. Заклад він очолив зовсім недавно. Однак вже провів ряд кадрових рішень, змінює електронну систему охорони здоров’я закладу. А також налагодили роботу із литовськими колегами, які працювали в закладі в рамках гуманітарної місії.

Пацієнтів із COVID-19 зараз у закладі немає. Тому в інфекційному відділенні готові приймати пацієнтів з будь-якими інфекційними захворюваннями.

Не припиняли роботу й на базі кардіоцентру. За час війни зробили близько 30 коронографій.

– Це один із сучасних лікувальних закладів Вінниччини. Має гарну матеріально-технічну базу, сучасні приміщення. Так, не вистачає деяких фахівців.

Однак, новий керівник уже працює над цим питанням і є інтерни які готові тут працювати, – відзначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.