На знак протесту вони поїхали в Ізраїль,і відразу зомбіросіяни почали їх атакувати.

Галкіна “прибрали” з усіх телеканалів, де він працював, а також заборонили його концерти в рф. А Примадонну і зовсім публічно “послали”. Зараз їх називають зрадниками батьківщини і шукають способи, як видворити їх з країни назавжди.

Як стало відомо, перший заступник голови комітету Держдуми з безпеки і протидії корупції андрій луговий запропонував позбавити їх будинку в селі грязь, де вони жили разом зі своїми дітьми дуже багато років. Бо, ніби, нещодавно активісти заявили, що будинок був побудований з порушеннями закону.

Тому у росіян з’явилася пропозиція конфіскувати особняк і віддати його переселенцям з Донбасу.

“З морально-етичної точки зору те, що це зрадник, у мене не викликає ніяких сумнівів. Це люди, які не люблять росію, і не розуміють, що взагалі відбувається. Це такі приживали, до яких Галкін і відноситься, – живуть там, де пахне грошима. Люди, стурбовані справедливістю, намагаються розібратися: як вони взагалі до цього жили – великі наші артисти, актори, співаки”, – сказав Луговий на радіо “Говорить москва”.

Він додав, що якщо з’являться якісь деталі, пов’язані з життям Галкіна і Пугачової, їх багатством і іншим, то прокуратура повинна буде їх перевірити.

“Якщо вони себе таким чином ведуть, то зараз закривати очі не треба. Якщо такі порушення є, треба позбавити Галкіна всього того, що він має. З морально-етичної точки зору я б підтримав ідею переселити туди біженців з Донбасу. Нехай Галкін радіє там, за межами рф”, – додав депутат.

Як відомо, Максим Галкін підтримує Україну. І критикує війну розпочату кремлівським режимом проти суверенної сусідньої держави.

Вадим Снігур