Про долю «затичок».

– В Забайкаллі бродячі собаки загризли доньку військового зрадника із Криму. Він раніше служив українській Армії.

Але в 2014-му році, спокусившись на обіцяні блага і можливість залишитись в Криму, він не перебрався на нове місце дислокації частини де ніс службу.

Це завдяки таким як він українські військові літаки, наприклад у Бельбеку, не змогли підняти в небо і переправити до України.

Бо їх пошкодили зрадники,  насипали піску в баки з паливом, пошкодили мотори… по всякому!

Зраднику запропонували службу в Росії. І він радо погодився. Він підпорядковувався штабу Повітряних Сил ЗСУ, що у Вінниці, бо ж служив у льотних військах.

Але як тільки він прийняв присягу Росії, його і йому подібних розкидали по найвіддаленіших районах рф.

Цей опинився аж у Забайкаллі.  Але до цього зраднику, колишньому українському пілоту, випало ще бомбити безневинних жінок і дітей Сирії.

І ніяких угризінь совісті! Більше того, старався так бомбити сирійців, які повстали проти свого тирана Асада, що особисто від Путіна нагороду отримав. А далі – «за ратні подвиги»… не в Крим рідний, а в Забайкалля.

Ось просто прикиньте – навіддаленіша точка України – квітуче Закарпаття і забайкальський мухосранськ!

Як бачите, він ще і небезпечний!

Бо зграя оскаженілих  собак загризла там до смерті семирічну дівчинку.

В соцмережах обговорюють цей жахливий випадок! І те, що батькам, усіх хто вбиває і зраджує безневинних, нападає на чужі землі, чекає кара!

І, зачасту, вона падає на дітей та онуків! На рід! Кожен хто чинить злочин і порушує так зухвало Божі заповіді, має це пам’ятати!

До цього мені розповідали ще одну реальну історію про українського зрадника – прикордонника.

Як він і ті, що перейшли служити рф в 2014-му раділи, що залишаються в Криму та ще й зарплати величезні отримуватимуть.

Насміхались з офіцера, який переїхав служити на кордон, до Вінниччини.

Мовляв, будете ніщебродами в тому українському війську. А ось ми!

А далі вже пішли дзвінки обурення!

Мовляв зібрали їх рашистські офіцери вночі по тривозі, посадили в машини і на материк. Ті почали обурюватись! Як так? Їм же обіцяли службу в  сонячному Криму.

А старший командир не церемонячись вишикував їх і промовив:

– Значить так, ви зрадники! Ї ми всі в рф розумієм, що якщо зрадив раз, то зрадиш і вдруге! І якби моя воля, то я б вас усіх розстріляв! Але зверху вирішили зробити вас «затичками». Тобто вами затикатимуть всі наші дири!

І колишнім співслуживцем  нашого прикордонника закрили таку диру на кордоні в Якутії. Там не лише морози за 50-т, але й місце де періодично хтось із стражів гине. Бо там пролягає діамантовий трафік! Один камінчик як кілограми золота! Хто встоїть? Тому контрабандисти «валять» не роздумуючи.

Та ще й від цієї «застави» за півсотні км. ніяких населених пунктів. Тому дітей треба здавати в інтернат, щоб навчались у школах. Транспорт – вертоліт. Приїхали в ті дири їхні сім’ї, побачили цю реальність. І драпанули назад до Криму. Поки що окупованого ними. А що далі? Затичкою до кінця життя? Гарматне м’ясо? Чи тюрма в Україні?

Ось як виглядає доля зрадників! В реаліях!

Тетяна Квасюк