Він спочатку вбив сусідку, а потім порізав тіло на шматки, вивіз сумками та заховав його в одному із сіл Вінницького району.

Це сталось в роковому для України лютому!

Так що, хто Україну захищає на передовій, а хто чинить ось такі страшні вбивства в тилу.
Ось що повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури:

– Прокурором Вінницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно 23-річного жителя м. Вінниці, який обвинувачується в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України).

Слідством установлено, що у лютому цього року раніше судимий чоловік у тамбурі багатоповерхового будинку, в якому він проживав, розпочав словесну суперечку зі своєю 65-річною сусідкою.

У ході конфлікту в чоловіка виник умисел на позбавлення життя жінки. Він повернувся до своєї квартири та взяв ніж. Після цього постукав у двері сусідки, дочекався коли та відчинить двері та наніс їй два удари ножем у шию.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

Усвідомлюючи наслідки вчиненого злочину та бажаючи уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник у квартирі загиблої розчленував її труп та частини тіла заховав на території одного із сіл Вінницького району.

Після виявлення останків тіла чоловіка затримано. Наразі він перебуває під вартою.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого кримінального правопорушення перед судом, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Ми знаємо назву і вулиці, і номер будинку, де сталось це жахливе вбивство, як і село, куди він завіз ці решки тіла вбитої сусідки.

Але із зрозумілих причин не називаємо їх. Щоб не наводити ще більший жах на людей.

Тетяна Квасюк