Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, мобільна група поліцейських з перевірки дотримання комендантської години помітила громадян, які на катері розпивали алкогольні напої під гучну музику. Після пришвартування катера до берега поліцейські встановили одинадцять учасників святкування. Ними виявились вінничани віком від 24 до 53 років.

Під час перевірки наявності дозвільних документів на плавучий транспортний засіб у 53-річного власника поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. У подальшому його було освідовано, результат дослідження показав вміст алкоголю у організмі 1,88 проміле.

Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за статтями розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях та порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях.

Працівниками відділу державного нагляду, контролю за малими суднами та базами для їх стоянки Верхньодніпровського міжрегіонального управління морської адміністрації на власника складено адміністративні матеріали, передбачені ч. 1 та ч. 3 ст. 116 КУпАП, за відсутність на момент перевірки документів на плавучий засіб та передача останнього без наявності таких документів іншій особі.

А 24-річного водія катера притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 116 КУпАП за відсутність посвідчення судноводія маломірного/малого судна.

Ось так під час війни “гуляють” деякі вінничани – приватний катер, алкоголь, музика під час комендантської години… Це нормально, як ви вважаєте?