Схоже, коронавірус, компенсації за який вирішив вимагати від США глава держдуми росії масово вразив мозги кремлівських керманичів.

Бо світ уже п’ятий місяць не перестає дивуватися абсурдності їхніх “геополітичних меседжів”. То путін здивував довільним трактуванням історії та божевільними претензіями ло України. То лавров звинуватив у нацизмі євреїв, то матвієнко з перепою приснилась українська громадянська війна. Вже мовчимо при напади придурковатості у провідних рашистських пропагандонів, та речників міноборони, які постійно трапляються в прямих ефірах.

Чергове “скандальнодивне попередження” американцям зробили в російській думі, хоча спроможність цього органу реально думати після 24 лютого – під величезним сумнівом. Вже згадуваний глава держдуми росії в’ячеслав володін заявив, що США варто пам’ятати про те, що Аляска була російською та РФ може почати її “повертати”.

@karanebesna777 @karanebesna777 ♬ оригинальный звук – Андрюха

Оце вже точно, як Пилип з конопель: “Америка нехай завжди пам’ятає: там є частина російської території – Аляска. Ось коли вони починають намагатися розпоряджатися нашими ресурсами за кордоном, перш ніж це робити, хай подумають, що нам є що теж повертати…

Ми не втручаємось у їхні внутрішні справи, а вони вже протягом десятиліть кажуть, що все те, що в них відбувається, вибори всіх президентів – через те, що втручається росія. Так не шанувати своїх президентів. Ну, що тут скажеш? То один їм був поганий, зараз інший з велосипеда падає. Ну, знову ми”.

До речі, натхненником чергового політабсурду кремлівського режиму можна вважати путінського симпатика, співака расторгуєва з “любе”. Він ще в 90-х забивав мозги рашистам хітом-наративом: “Не валяй дурака, Америка…” В якому закликав США повернути Аляску.

Ось так, на примітивних пісеньках та ідіотських перекрученнях історії й вибудовується зовнішня політика вражених коронавірусом та рашизмом імперських маразматиків. Їм, навіть, не вистачає клепки пригадати, що російська імперія цілком офіційно продала Аляску США у другій половині 19 століття за 100 мільйонів доларів. На той час це були астрономічно величезні гроші. До речі тому й продали, що, як завжди неймовірно багатій росії не вистачало грошей в бюджеті.

Захоплений ідеєю колеги та безкарністю окупаційних псевдореферендумів, на кшталт кримського та ордловського, віце-спікер держдуми, один з ідеологів руського міра, петро толстой запропонував провести на Алясці референдум.

А українці, які вже перестали дивуватися рашенпсихозу кажуть – що ж нехай спробують. Америка вже давно чекає приводу, щоб вгамувати це небезпечне для світу агресивне зомбібожевілля. Нехай повоюють з Америкою на її території, а не в Україні. Там їм роги швидше обламають.

Василь Головко