Сьогодні день народження Валерія Залужного, Головнокомандувача ЗСУ, бойового генерала, що пройшов реальні бої з 2014 року, людини блискучого розуму з чотирма вищими освітами і знанням кількох мов, люблячого чоловіка і батька двох доньок.

У мирні часи він захоплений турист і театрал, а зараз – наш «залізний генерал», що вселяє надію в майбутнє. Здобудьте беззаперечну перемогу Україні, Валеріє Федоровичу, і многая вам літа! – вітають волонтери.

– Найщиріші вітання з днем народження, командире!!!

І пора нам вже обновити спільний селфак, тому чекаю в гості на піццу! – привітання і спільне фото від учасника бойових дій з Вінниці Олександра Грома.

Олександр Гром та Валерій Залужний

– Вперше, я маленька частинка великої країни, відчуваю непереборне бажання публічно звернутися і особисто привітати з Днем Народження людину державного рівня Валерія Залужного!

Пане генерале, почну словами подяки до всіх, хто в різні періоди Вашого життя, у різний спосіб мав вплив на Ваше становлення, визначення цінностей, спрямування поглядів, вподобань, карбування тих рис характеру, які ми спостерігаємо сьогодні у Ваших діях!

Вітаю ВАС, Валерію Федоровичу, з Днем Народження!

Бажаю, щоб новий рік Вашого життя був не надто важким, щоб саме у цей рік Україна, під Вашим командуванням, здобула перемогу у цій війні, щоб на всі справи стало сил і натхнення, щоб з Вами завжди була присутня впевненість у повній, всебічній підтримці усіх прийнятих Вами рішень!!!

Також бажаю Вам міцного здоров’я, родинного щастя, вірних друзів!!!

Знайте, мільйони українців сьогодні, довіряють Вам свої життя, життя своїх родин, долю України і підтримують Вас!!!

Разом до ПЕРЕМОГИ!!! – посилає привітання вінницька волонтерка Юлія Вотчер.

До привітань приєднуються всі вінничани! Віримо ЗСУ!

Привітання з фронту від вінничанина Володимира Сіранта