Заява воєнного злочинця путіна про те, що росія ще не починала всерйоз війну проти України здивувала і обурила не лише українців та світову спільноту.

“Не знаю, як це коментувати”, – заявив про маячню путіна щодо України терорист, колишній ватажок бандитів з “ДНР” гіркін.

Він здивований, що президент країни-агресора здатний на такі заяви. гіркін (стрєлков) не стримав емоцій і виступив з критикою на адресу президента росіїв володимира путіна.

“Он як! Не знаю навіть – як це коментувати. 8 років минуло, а “ще не починали”, п’ятий місяць повноцінно воюємо – і теж саме… А якщо не починали – то коли почнемо? Два “етапи” СВО вже позаду…”,- написав Гіркін у соцмережах.

Раніше фсбешник Гіркін заявляв, що росія нездатна провести загальну мобілізацію, щоб перекинути в Україну ще більшу кількість “гарматного м’яса”. Для цього потрібна сильна економіка і хороша військова інфраструктура, яких у Росії на даний момент немає, заявляв терорист. Зараз ситуація у військах рф кепська:

“У батальйонах по пару десятків людей”. Процвітає дезертирство в армії РФ і “ЛДНР”. Також терорист різко висловився на адресу путіна і його оточення. Він в черговий раз нагадав, що російського президента оточує команда, яка провалила всі поставлені перед ними завдання у війні проти України.

Раніше гіркін поширював інформацію про те, що війну в Україні росія вже програла і що окремі тактичні здобутки рашистів в цілому не можуть змінити стратегічний хід військових дій.

Збройні Сили України вже місцями переходять в контрнаступ, який вважають переломом у війні.

Василь Головко