Після майже п’ятимісячного публічного цькування рашенпропагандонами за антипутінську позицію співачка покинула Ізраїль. Зіркове подружжя вирушило до Латвії. Але досі невідомо, чи планують вони повертатися в росію, де вже стали ворогами режиму та зазомбованих рашистів.

Примадонна російської естради Алла Пугачова останнім часом не дуже активна в соцмережах. Бо, як відомо, після переїзду за кордон багато в рф “ополчилися” проти неї та її чоловіка Максима Галкіна.

А сьогодні, взагалі, “доброзичливці” у мережу “злили” фото Пугачової, на якому показано її справжнє, не відфотошоплене обличчя. І воно істотно відрізняється від того, яке звикла бачити публіка.

Чи то примадонна переборщила з “уколами краси”, чи то обраний не зовсім вдалий ракурс фотографії, чи то так падають тіні на обличчя знаменитості. Але під очима Алли Борисівни величезні мішки, обличчя занадто в’яле й обвисле.

У кадрі співачка постала в чорному вбранні й поруч зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. Їх зняли під час концерту Інтарса Бусуліса в Латвії.

Також опублікували фото з Пугачовою та її чоловіком у концертному залі “Дзінтарі”. Тут обличчя Алли Пугачової, звичайно, краще. Зірка російської естради також засвітилася на одному з пляжів Латвії. Там вона прогулювалася в компанії своїх дітей-двійнят Лізи та Гаррі.

Вадим Снігур