Відома українська співачка, модель Даша Астаф’єва, зізналася, що після анексії Криму та початку війни на Донбасі у 2014 році, не відмовилася від заробітку у росії.

«У мене було кілька концертів. Я була у Пітері. То були корпоративи. І найчастіше це люди з України, які там живуть та запрошують українських артистів. У росії я тоді виступала, як зараз живу, як зомбі. Приїхала, виступила, зробила клас та поїхала. В Україні я кайфую від людей.

У росії все бездушно, просто дуже багато бабла. Мені дуже соромно, що я була в такому стані, що мені доводилося їздити та працювати там.

Це зовсім інші гроші. Я ставилася до цього просто як до роботи, щоби заробити собі на життя. На жаль, у нашій країні музичний напрямок культури — дуже корумпований. Це ні для кого ні новина, що є пласт артистів, які завжди й скрізь, і тільки вони. Ви можете роздрукувати програму ефіру на радіо і побачити ті самі імена», — зазначила артистка.

Виконавиця розповіла, з ким із зіркових друзів у рф підтримує зв’язок.

«У росії всі жадібні на почуття та емоції. Бабки, попит — не більше і не менше. Деякі друзі писали. Я досі переписуюсь із Катею Варнавою та Слєпаковим. Але я пишу перша, щоб зрозуміти, чи вони залишилися ще людьми. Родичів просто не стало (батько співачки родом із рф)», — зізнається Даша.

Вадим Снігур