«Коли почалася війна, сестра мені зателефонувала і запитала: „Віталик, що у вас там?“. Я дуже емоційно їй розповів, що нас бомблять, помирають люди, діти. Я почав їх закликати щось робити там. Якоїсь миті вони зам’ялися. Пауза була. На згадку мого тата я просто попрощався з ними й більше з ними не спілкувався», — каже співак.

Також артист повідомив, що нещодавно сестра надіслала фото його племінника — свого сина з весілля. З племінником Козловський поговорив телефоном. “Я думаю, закриємо гештальт цією розмовою — або посваримося, або справді почує щось”.

Він каже: “Мені дуже шкода за все те, що зараз відбувається у моїй країні так само. Я з мамою іноді говорю, вона щось розуміє і якось піддається моїм розмовам, тому що я їй аргументую історією”.

“Я тут не можу жити. По-перше, не можу жити, бо вони тут справді зомбі, вони кінчені. Вони піддаються ТБ та пропаганді. Вони не розуміють”.

Він каже, що навіть зі своїм татом практично не спілкується. “За великим рахунком, тут багато людей підтримують цю всю х*рню, яка відбувається у нас”, — розповів Козловський.

Віталій розповів і про конфлікт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, якому не виплатив величезну суму грошей

Їхня суперечка триває вже 10 років. «Кондратюк — підла людина! Мій батько хворів і помер раніше через переживання. Він мені казав: „Сину, я бачу цю несправедливість, але нічого не можу зробити“. Сьогодні на мені висять мільйони, які я маю йому заплатити. Я не можу скористатися своїми кредитними картками. Якщо на них „впаде“ хоч якась сума, то одразу ж буде заарештована. 10 років він морально вбиває мене, мені совість не дозволила б так робити. Я розумію, якби Кондратюк мав інші можливості, і він був високопосадовцем, він би мене точно закотив у асфальт. Просто мене не було б», — зазначив виконавець.

Співак навіть думав продати житло свого покійного батька у Львові, щоби розрахуватися з боргами

«Він погодився: „Так, ці заборгованості ви мені віддаєте. А якщо хочете виконувати свій старий репертуар, то вам доведеться за кожну пісню заплатити по 5000 доларів“. Умовно взяти п’ять суперхітів тих часів. Це ще плюс 25 тисяч. Мені хочеться жити далі без боргів. Я 10 років борюся зі своїми страхами», — сказав Віталій.

Вадим Снігур