З початку війни на адресу співака прозвучало чимало гострих слів від його колег по цеху. Мол, кудись зник, втік, злякався. А вінницькі “вовчиці” не переставали дивуватися – куди ж зник їхній кумир Олег Винник. Бо не було його ні в теробороні, ні на фронті, ні серед волонтерів. Співака не помічали й на благодійних концертах за кордоном. Ходили розмови, що у Олега, серйозні проблеми зі здоров’ям.

Нарешті ситуація дещо прояснилася. Наш колега, журналяст, а тепер – військовослужбовець 135 батальйону ЗСУ, Роман Недзельський довідався про цікаві подробиці з життя співака. Роман у Facebook опублікував знімок, зроблений у Вінниці. На фото поряд із Олегом Винником — два волонтери. Стало відомо, що вони переганяли ці автівки з Німеччини. До поста прикріплено відео та інші фото, на яких зображені інші автомобілі для фронту від співака.

«…З Вінниці на передову вирушає ще одна бойова Вовчиця від Олега Винника. Разом до перемоги! Слава Україні! Слава нашим героям! — написав журналіст.

До речі, “Вовчиця” — це благодійний фонд Олега Винника. Це не перше авто, яке він нам передає. Усього буде близько 12−15 машин, перші три вже на фронті нищать орків, решта йде. Нам дуже потрібні машини — це дефіцит. Нам би ще таких пару Олегів Винників та Притул, і „Укроборонпром“ можна розпускати. Він хороша людина», — зазначив Недзельський.

Але війна дещо змінила зовнішність Винника. Зараз він носить бороду та сонцезахисні окуляри.

Українці тепло сприйняли повернення улюбленого співака і кажуть, що не сумнівались у тому, що він патріот. Ось такі коментарі під постом: «Респект.Вау. Клас. Супер. Умнічка. Умнічка. Умнічка. Справжній Патріот України, — пише Світлана Джоболда. — Справжній Українець. Гордість і Герой України. Пишаюсь Олегом Винником і ніколи не сумнівалася. Для мене Велика Честь народитися і жити в одній країні з Великою і Легендарною Людиною Олегом Винником».

Вадим Снігур