Вінничанка Марина Боржемська, ексдружина боксера та шоу-мена В’ячеслава Узелкова нарешті розповіла про нового чоловіка у її житті.

Телезірка, яка має двох власних дітей зізналася, що мріє взяти з дитячого будинку ще одну дитину та подарувати їй сім’ю. Втім, як зазначила фітнестренерка у цій справі, поки що перевага надається повноцінній родині, де є чоловік та дружина.

“Я настільки люблю дітей, що мої діти прийняли б до себе стільки дітей, скільки ми б могли вмістити. Моя мрія – знайти змогу, допомогти знайти дитині свою родину. Якби я стояла першою в черзі – я б не сумнівалася. Коли ти одна виховуєш двох дітей, ти розумієш, наскільки це важко та відповідально. Зараз я розумію, що змогла б всиновити дитину, надати їй допомогу, любов і те, що мають дати їй батьки. Якщо держава дозволить це зробити – я це зроблю. Але поки що першими можуть всиновити люди, у яких повноцінна сім’я”, – поділилася знаменитість.

Вона також розповіла про своїх симпатиків. І зазначила, що під час війни чоловіки почали діяти сміливіше. Втім, один потенційний обранець неабияк її дивує: “Ця людина вміє мене дивувати. Вона не дає мені довго думати. Він каже і робить. Далі час покаже, тому що я людина, яка обережно ставиться до стосунків. Для мене це дуже важливо, тому що я маю двох дітей і маю нести відповідальність за кожні стосунки. Тому я хочу придивитися, але зараз мені цікаво і почуваюся набагато легше. Я відчула себе жінкою, тому що я лише подумала, а це вже зроблено”, – поділилася знаменитість. Марина зазначила, що цей таємничий чоловік – українець.

Вадим Снігур