Російський опозиційний політик Геннадій Гудков (на фото) вважає, що диктатор зненавидів Зеленського одразу ж, коли дізнався, що той став президентом України.

Тобто, президент рф путін не просто “недолюблює” президента України Володимира Зеленського. Він його ненавидить лютою ненавистю. Особливо тепер, коли розпочата росією війна йде не за сценарієм кремлівського режиму.

І в результаті цього, армія рф несе важкі втрати особового складу та матеріальних ресурсів. Путін вважає, що в цьому винен Зеленський, тому й ненавидить його.

Бо це внутрішня природа путіна, ненавидіти всіх, хто йде проти нього і його агресивного руського міра.

Як вже повідомлялось, росіяни, ймовірно, втратили до третини всього особового складу, який спочатку зібрали і направили на розгром ЗСУ та окупацію України. Один день війни на українській території обходиться кремлівському режиму в середньому в один мільярд доларів. “Яка вже тут любов?”

Однак визнати авантюрність свого рішення про напад на Україну і забратися з нашої території для путіна означає втрата влади і повне фіаско. Тому змушений кидати в бійню нові резерви і з ненавистю в серці воювати “до останнього українця”, яких так само ненавидить, як і персонально Зеленського.

Вадим Снігур