На фото: Священник УПЦ Шкіль гарно почувається в колораді і оточенні зрадників України. Бо і сам такий.

Ось вам і відповідь чому на публікацію «33-го» про те, що волонтери та активісти пропонують передати ЗСУ храм МП, який знаходиться на їхній землі, для відспівування та поминання загиблих воїнів, під молебні про їхнє повернення та урочисті проводи, віруючі та священники розпочали ґвалт. А мені навіть у приват шлють прокльони.

Що у цих людей крім мракобісся в голові, яка насправді ненависть до всього українського, незалежної України – далі.

Священик УПЦ МП Геннадій Шкіль, який зараз перебуває на тимчасово окупованій Херсонщині, у своєму телеграм-каналі зробив репост запису російських пропагандистів, які закликають завдати повторного удару по Вінниці.

У записі, який поширив Шкіль, російські пропагандисти переконують, що рашисти нібито стріляли по іноземних та українських військових у будинку офіцерів, а не по мирному населенню та дітям.

«Вони збиралися виробляти плани бою. Тобто це був на той момент центр ухвалення рішень! За такими центрами та штабами наносяться, і завдаватимуться ударів», – виправдовуються рашисти, яких поширив Шкіль.

Таким чином, священик УПЦ МП підтримує обстріл мирних жителів рашистами і впевнений, що вони стріляють не по цивільному населенню, а по «військових об’єктах», як переконує російська пропаганда.

Священик УПЦ МП, який має виконувати заповіді «не бреши», насправді займається брехливою пропагандою на користь загарбника та навмисно змінює акцент із вбивств дітей та жінок росіянами на українських військових.

Ось вам і відповідь, чому священники і віруючі МП з такою ненавистю реагують на пропозицію надати храм Георгія Переможця для відспівування там загиблих воїнів, бо Будинок офіцерів поряд, де проходила ця процесія, зруйнований ракетним ударом.

Хочете дізнатись, яке мракобісся замість патріотизму, людяності і співчуття – почитайте їхні відгуки на нашу публікацію.

Мені у Приват  взагалі з самого ранку шлють покльони!

Зауважу  – прокльонів ми не боїмось! Бо коли у серці Бог і Україна – вони  не страшні

А ось усім замаскованим під «коханих Марин» ботам, які працюють на ворога, все повернеться сторицею.

Цікава деталь, оперативники, які вже затримали ворожі дрг, посібників рашистів та колаборантів у нашій області та Україні, діляться однією особливістю – всі вони віруючі так званого московського патріархату!

Думаю кожна думаюча людина розуміє чому.

Тому, що до цієї церкви в більшості українців немає довіри, винні самі священики і прихожани.

Майже усі священники на окупованих територіях цієї церкви співпрацюють з окупантами. І навіть зустрічають їх із хлібом- сіллю.

Бачачи коментарі (можете самі переконатись) ми зрозуміли, що так було б і у Вінниці, якби рашисти добрались сюди.

Тетяна Редько
Заслужений журналіст України