Як повідомили у прес-службі обласного Главку Нацполіції, до патрульних потрібні десять чоловік —  по двоє до Немирова та Ямполя та по одному до Калинівки, Гайсина, Липовця, Томашполя, Чечельника й Тиврова. Десять вакансій є у вінницькій роті конвойної служби. Ще двоє новобранців потрібні до ізолятора тимчасового тримання у місті Бар. До тренінгового центру ГУНП Вінниччини запрошують трьох інструкторів з особистої безпеки.

На усі посади відбудеться конкурс. На службу запрошують чоловіків та жінок. Головні вимоги такі – громадянство України, вік від 18 років, вільне володіння українською мовою, повна загальна середня освіта, знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції» та інш, відсутність офіцерського військового чи спеціального звання. Вимога для патрульних — посвідчення водія категорії “В”, а інструкторів — високий рівень фізичної підготовки. Після успішного навчання обіцяють зарплату від семи тисяч гривень та кар’єрне зростання.

Більш детальніше про вакансії та умови конкурсів можна дізнатись на сайті: nabir.np.gov.ua; за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 10, каб.111; за телефонами: (0432) 594-222; (067) 430-52-67; (073) 311-74-06 та написавши на електронну пошту: recrutingvin@gmail.com