Ось що розповіла мама однієї з дівчаток:

– Всім привіт, розповім історію, що твориться на наших очах в нашій Україні. Три маленькі дівчинки, які творять великі справи. Їхні імена Євангеліна, Віолетта і Ліза. Самі придумали організувати блок-пост для збору коштів нашим військовим.  Вони взяли речі, які були вдома – іграшки, обручі, вироби з бісеру, сумки, креми… всяку всячину і винесли все на вулицю на старий ящик, який десь знайшли, і написали, що збирають кошти на ЗСУ.

Вчора було зібрано 627 грн.

А сьогодні пролунав дзвінок, і я почула щасливий голос доньки:

“Мама, вже є всіх 3 тисячі!” А знаєте, що ще вона сказала? “Мама, кольца з бісеру, які ми продавали за 5 гривень, купували за 200! І навіть, 2 рази була черга!”

Люди, ВИ неймовірні! Ось, що я вам скажу – хто б, щоб не говорив, про те, що все поділили, що важко перемогти, але нас точно не здолати! Перемога за нами! Тримайтеся хлопці на передовій, в тилу є ті хто щось робить, щоб вам допомогти.

І якщо після цього хтось думає, що його копійки не важливі, то будьте певні – речі дівчаток не вартували тисячі, а коштів принесли, аж 3 тисячі.

Дякую кожному тростянчанину і можливо не тільки, а всім хто віддавав свої зароблені задля нашої перемоги! І подяка діткам за їхнє бажання воювати проти загарбників, будь якими способами!

Кошти не підуть в невідомому напрямку, а ціленаправлено на ремонт машини пораненого бійця з Тростянеччини, який на даний час в Києві в “Феофанії” одужує після операції. Їхній бус потребує ремонту. “Форд транзит” після ремонту знову відправиться на передову.

Слава нашому Богу! Слава нашим Героям! Перемога за нами!