Бо жодних гарантій, що в сумці немає бомби, ніхто в цей святковий день вінничанам не давав! Тому одразу після повідомлення про підозрілу сумку рух трамваїв № 5, 4, 2 по Хмельницькому шосе був зупинений, а з площі Гагаріна забрали людей…

І вже за 10 хвилин до підозрілої сумки підійшов у касці та бронежилеті «експерт», який причепив до неї мотузку. В цей хвилюючий момент багато хто із «глядачів» біля універмагу закрив очі, щоб не бачити можливого вибуху.

Всі видихнули із полегшенням, бо все обійшлось. Сумка виявилась абсолютно пустою… І після 30-хвилинної блокади відновили рух трамваїв…

— Думаю, сумку викинули як непотріб. По камерах спостереження ми вже побачили, що її залишила жінка літнього віку. Не думаю, що вона її забула. Просто кинула. Але ми мали все перевірити, — прокоментував ситуацію заступник начальника міської поліції Вінниці із громадської безпеки поліції Сергій Синявський. – Дякуємо городянам за сигнал про цей «об’єкт» і небайдужість до безпеки в місті.

Нагадаємо, що востаннє у Вінниці «мінували» телефоном 24 листопaдa комунальний  aеропорт і торговельний центр «Мaгігрaнд».