В передсмертній записці, коли хотів склеїти ласти, він писав, що страждає від «невостребованості». І хоче «уйті»… та, бляха муха, не встиг. Дружина Світлана, ну що кума у Медведчука, зателефонувала  його ж куму Путлеру. І запойного не лише відкачали-знайшли «прімінєніє»!

Тепер він має бути ще злобнішим за Карлика Першого! І ляпати те, чого навіть першому «в западло».

Нещодавно він заявив, чуєте, що «ми ублюдки і виродки» і  «покуда жив, будет делать  все, чтоби ми ісчезлі».

Чмоня, та тебе завалить не те що кожен український чоловік, а кожна українська баба!

Ну що крім зневажливого сарказму і сміху це викликає?

Що мстітєль, як  в них кажуть «рожей не вишел», зрозуміли навіть пропагандоси. То  тепер у нього проби на стратега – ізоблічітеля…

Ну і що каже те, що вже прімєнілі?!

Він опублікував мапу, створену нібито  “західними аналітиками”, з поділом всієї території України, крім Київщини, між її сусідами. На ній Румунії “віддали” Чернівецьку й Вінницьку області. Захід – Польщі. Закарпаття – Угорщині…

До речі, наші читачі повідомляли, що приходив до них в магазин переселенець, який радів поверненню до Сєверодонецька! Бо там же вже рускі! Браття! І їхнє місто буде відбудовувати город-побратім Санкт – Петербург!

– А вот вас поделят… Между Польщею і Румунією, – переконував він. Казав, що навіть карту бачив…Ота карта – нова фішка роспропаганди. Мол, бандерлоги – в западний омут! А ви к нам, роднєнькіє!

… Правда, як стало відомо від знайомих переселенця, довго він в Сєверодонецьку не затримався! Бо там цього ждуна одразу призвали.  Не наші – орки. Наші з хлібом-сіллю у Вінниці зустріли. А там – «Любиш рускій мір- воюй за росію…».

Румунія різко засудила заяву Медведєва. Але хіба білочка угарна словами лікується?! Запитайте у психіатрів…

Але особі, яка  ще в молодості нарощувала  каблуки і вони не допоможуть! Там же суцільні злобні комплекси… бо москаль некрасівий і запойний!

І ще його покидає його дружина Світлана. Парадокс, але чомусь не хоче  вже бути Медведєвою, а намагається повернути українське прізвище Линник.

Ось вам! Викусіть! Ніхто тепер не хоче бути руским …

Тетяна Квасюк