Загинув він і дружина.

Під час обстрілів Миколаєва вночі 31 липня на 74 році життя загинув Герой України, власник найбільшої зерноторгової компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський. Російський снаряд потрапив у будинок Вадатурського, загинула також його дружина Раїса.

Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна.
Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоціненний”, – зазначає військова адміністрація Миколаєва.

В ніч на неділю та зранку Миколаїв піддався масованому обстрілу. Напевно, найсильнішому за ці п‘ять місяців. Внаслідок обстрілу пошкоджено ряд об’єктів інфраструктури. Зокрема, готель, спортивний комплекс, два заклади освіти та СТО.
Також зруйновано один приватний житловий будинок, багато пошкоджено. Попередньо, три людини отримали поранення. Є загиблі. На місцях прильотів виникло кілька пожеж. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

Андрій Власенко