Чотирнадцять працівників Хмільницького відділення поліції, ДСНС, СБУ, кінологічна та вибухотехнічна служба Головного управління національної поліції у Вінницькій області прибули на місце події.

Оскільки заклад – це комплекс, де заходиться не лише улюблена для багатьох хмільничан піцерія, а й більярдна та сауна, тому, незважаючи на пізню годину, було евакуйовано 30 чоловік. Ймовірно, що телефонний дзвінок був з таксофону у центрі міста.

– Прибувши на місце події, експерти кілька годин перевіряли приміщення та навколишню територію закладу на наявність вибухових речовин. Підозрілих чи вибухових предметів знайдено не було, проте зараз вирішується питання щодо внесення цього випадку до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності), — прокоментував журналісту «33-го каналу» тимчасово виконуючий обов’язки начальника Хмільницького відділення поліції майор Олександр Рибак.

Якщо жартівника таки знайдуть, йому «світить» від двох до шести років позбавлення волі.

Наталя МІЩУК