Дорогі читачі! Що може бути прекрасніше, ніж народження довгоочікуваного маляти? Коли Господь дарує дитину – це диво! А в деяких сім’ях трапляється така чудасія – двійко чи трійко однакових, на перший погляд, дівчаток чи хлоп’яток. Та, пізнавши їх ближче, розумієш, що хоча ззовні ці діти однакові, та внутрішні світи у них часто абсолютно різні.

Майже рік на сторінках ” 33-го” в додатку “33-й Молодіжка” проходив конкурс двійнят та трійнят “Схожі як дві краплі води”. За цей час ми отримали сотні листів та фотографій. Кожна із них по-своєму цікава та неповторна, як і розповіді близьких про своїх кровинок двійнят чи трійнят. Ми вдячні вам за позитивні емоції та довіру.  І тепер прийшов час підбити підсумки та нагородити переможців, за яких ви активно голосували на нашій сторінці у «Фейсбуці». Нагадуємо, до 25-го голосування продовжується. Свій голос за ці унікальні дива природи ви можете віддати, зайшовши на сайт “33-го”.

Тож запрошуємо всіх учасників та учасниць конкурсу 26 січня на 12.00 до нашої редакції. Вона знаходиться за адресою: м.Вінниця, проспект Космонавтів, 23. Урочистий фінал пройде у творчому кафе “La Gazette». Для з’ясування деталей учасники фіналу та їхні батьки можуть зателефонувати за номером (096)193-70-75 (Вікторія).