Подивіться на цього «руского богатиря», що вище на фото. Він став найобговорюванішим на цьому тижні у соцмережах. Але давайте згадаємо історію храму, що позаду «витязя рашастану». Це відомий храм Василя Блаженного. Візитівка рф на Красній площі. Далі ми зрозуміємо, що і уособлення способу життя.

І порівняємо його із таким же першим храмом — Десятинною церквою у Києві.

Коли талановитий майстер побудував її у Києві, вона вразила красою князя Володимира Великого (960-1015). І князь сприяв йому не лише в будівництві інших храмів, але й наказав десяту частину з приходу віддавати творцю. Бо він того заслужив.

Коли майстер — архітектор (місцевий чи італійський — думки різняться) побудував храм Василя Блаженного (1555-1561 р.) у Москві, цар Іван Грозний викликав його і запитав:

– Чи кращий можеш побудувати?

– Так, — відповів окрилений майстер.…

Мабуть, чекав визнання і винагород. Як у всьому цивілізованому світі.

— То виколіть йому очі, щоб він ще красивішого побудувати не зміг, — наказав цар Московії.

І викололи…

Ось звідки йде глибина того, наскільки ми різні. І яка вона, «любов московитів».

На цьому мінімумі можна зупинитись. Далі читають ті, кого цікавить принцип «зрі в корінь».

Бо поряд із згаданим храмом РПЦ на Красній площі — сатаністський пергамський вівтар (алтарь) сатани. Його точна копія — мавзолей Леніна.

А в ньому той, хто закликав «весь мір до основанья разрушіть». І називав релігію, ту, що за кілька метрів від цього храму, «опіумом для народа»…

Тепер розуміємо, що сакральна ідеологія цієї країни закладена саме в цьому трикутнику. Бо ж у Кремлі, який опечатаний сатанистськими печатями-зірками, той, хто цю жорстокість, сатанізм, віру «з виколюванням очей»… все це поєднав в одній квазірелігії — господствовать над міром. Будь-якою ціною.

І ось такі «рускі витязі» її несуть до нас. Там патріархи, шамани, вбивці, президенти, культура, архітектура, цінності, — все в одній квазіідеології. І вона підпорядкована кагебістсько-чекістській машині для досягання мети… хоч з богами, хоч з чортами. І цей народ заражений цим «особливим ідолопоклонництвом» ще з дитинсва. Література, система виховання з раннього дитинства інфікують кожного цією квазіідеологією «особенной руской души», «нащадков победітєлєй» і т.п.

…«А особенним можно все, что захотят!» Зрозуміли? І вони «всегда прави»!

І каяття — це не першооснова їхнього бога! І заповіді — це не їхні дороговкази! І не він їх, як в усіх релігіях світу створив, а вони його!

І релігія ця «руского міра», замішана на «особенном і істінном» тіпа православії із сатаністським вівтарем на додачу, де лежить ідол, із печатями сатани — кремлівськими зірками, підкопчена кагебістським душком абсолютної влади путлера є неофашистською. І увійде в історію як рашизм.

Скільки фашизм лікували в головах, відданих Гітлеру? Розумієте, це сказ! Тільки людський.

А інфіковані сказом — не зупиняються! Це московський талібан! і він не лікується! А лише перемагається! А заражені ним ізолюються! ЛИШЕ ТАК!

Бо «новий мір построіть» вони навряд чи зможуть… а «разрушіть» — запросто! Зупинить їх лише воля народів світу і наші славні ЗСУ із союзниками! Найкраща вакцина протидії — «Рамштайн» і ленд-ліз!

І це стосується кожного! А не лише українців! Бо в цій квазірелігії всі інші народи або холуї (раби), або вороги! Іншого статусу для них нема…

Тетяна РЕДЬКО